fbpx

regeerakkoord

18+

Het festival is toegankelijk voor mensen vanaf 18 jaar, mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten op het terrein.

zero tolerance

Drugs zijn niet toegestaan! Let op, want er geldt een “zero tolerance” beleid.

gedrag

Racistisch, fascistisch en/of nationalistisch gedrag is niet toegestaan. Personen die zich op wat voor manier dan ook misdragen op en rondom het festivalterrein zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.

uitingen

Politieke uitingen op wat voor manier dan ook zijn niet toegestaan.

beeldrecht

De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen bij binnenkomst of op het festivalterrein op te nemen op zowel beeld als geluidsdragers. Deze opnamen kunnen worden gebruikt door de organisatie, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of iets anders) verschuldigd is aan de bezoekers.

verboden

Dieren, alcohol, flessen, blikjes, vloeistoffen, etenswaar en glaswerk mogen het festivalterrein niet op.

akkoord

Bezoekers van het festival dienen akkoord te gaan met een strenge fouillering bij de ingang. Personen die in het bezit zijn van drugs zullen worden overgedragen aan de politie.

Gehoorschade

De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan.

Eigen risico

Het bezoeken van het festival is volledig op eigen risico

Geluidssystemen

Geluidssystemen, anders dan die van de organisatie zelf, zijn niet toegestaan op of rondom het festivalterrein

Schade

De organisatie van het festival houdt zich niet verantwoordelijk voor schade aan bezittingen van bezoekers

Hard-cup Bekers

Slappe weg-smijt bekers, dat gaat echt niet meer! We werken dit jaar met hard-cup bekers. Je hoeft hier geen belasting over te betalen mits je netjes omgaat met je cup (gratis dus). Lees hieronder verder wat het precies inhoud..1 Bij binnenkomst krijg je 1 geel beker-fiche. Deze kun je aan de bar inruilen voor jouw beker bij je eerste bestelling.
.2 Wil je daarna een nieuw drankje? Dan lever je de lege beker mee in en betaal je enkel voor je nieuwe drankje.
.3 Geen beker meer? Dan ben je helaas genoodzaakt om toch voor 1 consumptie munt extra een beker aan te moeten schaffen. Let daarom dus goed op je beker en gooi hem niet zomaar weg!
.4 Aan het einde van het festival staan bij de uitgang bakken waar je jouw beker in kan gooien, daarmee zorgen we dat de bekers ook weer heel terugkomen en gerecycled kunnen worden!


© 2019 DE COALITIE | WEBSITE BY CASPERKAZ